BIOPTRON-VALOTERAPIA UUTUUS MÄNTSÄLÄSSÄ!

Winner of The Best Anti-Aging - device, AMEC  2014 & "Art of Beauty" - award, AMEC 2016

BIOPTRON-VALOTERAPIA

Lääketieteelliset Bioptron-valohoitolamput valmistetaan Zepterin Sveitsin tehtaassa. Valohoitolamppuja on valmistettu jo 25 vuoden ajan. Bioptron-valohoidon kehitti unkarilainen biofyysikko Márta Fenyő yhdessä työryhmänsä kanssa 1981. Bioptronin vaikutuksia ovat tutkineet kymmenet lääkärit ja tutkijat ympäri maailmaa.

Tieteellisesti tutkittu Bioptron-lamppu edistää todistetusti parantavien ominaisuuksiensa vuoksi haavojen paranemista, kudosten korjaantumista, kivunhallintaa, kosmeettista ihon hoitoa sekä torjuu masennusta. Bioptron-valon eri aallonpituudet käynnistävät tietyt biologiset ja solun reaktiot. ATP (adenosine triphosphate) taso nousee mikä parantaa solujen aineenvaihduntaa.

BIOPTRON-valon neljä ominaisuutta ja mitä ne tarkoittavat:

1. Polarisaatio
Valoaallot etenevät yhdensuuntaisina tasoina. Lineaarinen  polarisaatio on erittäin tehokas ja saavuttaa 95% polarisaatioasteen. Sen vaikuttaa monikerroksinen peilijärjestelmä, Brewsterin peili. Brewsterin laki - Heijastunut valo on täydellisesti polarisoitunut silloin, kun heijastuneen ja taittuneen säteen välinen kulma on suora.

2. Polykromaattisuus
Monivärinen, Se käsittää aallonpituudet välillä 480 – 3400 nm. Tämä värialue sisältää näkyvän valon alueen ja osan infrapunasäteilystä. Bioptron -valon  sähkömagneettinen värialue ei sisällä ultraviolettisäteilyä (UV)
                          
3. Inkoherenssi
Bioptron-valo on inkoherenttia eli vaiheistamatonta valoa. Valoaallot eivät ole samassa vaiheessa, kuten laservalossa.

1. Matalaenerginen
Biotpron- valon energiamäärä on matala, keskimäärin 2,4 J/neliösentti.  Se saavuttaa käsiteltävän alueen tasaisella vakiovoimakkuudella. Tällä energiamäärällä on biostimulatiivisia vaikutuksia.
 
Näiden ominaisuuksiensa vuoksi valo tunkeutuu ihon pinnan läpi lämmittäen erittäin vähän, vaurioittamatta ihoa ja aiheuttamatta tunnettuja sivuvaikutuksia. 

Bioptron-valoterapiaa on turvallista antaa - se on lääketieteellisesti testattu hoitomenetelmä eikä se sisällä UV-säteilyä, mutta kylläkin parantavaa infrapunasäteilyä. BIOPTRON-valolla ei ole tunnetuja sivuvaikutuksia.

BIOPTRON-valo:

- parantaa mikroverenkiertoa
- tasapainottaa aineenvaihduntaa
- vahvistaa elimistön omaa puolustusjärjestelmää
- stimuloi korjaus- ja uudistumisprosesseja koko kehossa
- aktivoi soluja ja lisää solujen energiaa
- lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
- vähentää turvotusta ja tulehdusta
- lieventää kipuja

Bioptron-valoterapialamppu on voittanut monia palkintoja. Viimeisimmät vuonna 2014 jolloin BIOPTRON-valoterapialamppu voitti ensimmäisen palkinnon Aestetic & Anti-Aging Medicine European Kongressissa (AMEC) ja valittiin parhaaksi ikääntymistä estäväksi laitteeksi. 2016 BIOPTRON sai AMEC:in kongressissa "Art of Beauty"-palkinnon.

Valolla voidaan hoitaa mm:

 • Krooninen kipu
 • Niska ja selkäkipu
 • Avo- ja leikkaushaavat 
 • Arvet, palovammat
 • Akne, psoriasis, atooppinen iho
 • Ikääntyminen
 • Urheiluvammat
 • Tulehdus ja immuunijärjestelmä
 • Nivelreuma ja Nivelrikko
 • Kaamosmasennus
 • BIOPTRON-valoterapiaa voidaan antaa myös vauvoille ja lapsille. Tehokas ja lempeä esim. vaippa- ja taiveihottuman hoitoon.

Suositellaan sarjahoitoa parhaan lopputuloksen saamiseksi!


Jos asiakkaalla on haastava tilanne esim. säärihaavan tai makuuhaavan vuoksi eikä pääse hoitolaan, teen myös kotihoitoja.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!

Avoinna

Ma - La ajanvarauksella
Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Terveys- ja kauneushoitola Inner Health
Perkkiönpellontie 2 (Kuntokeidas)
04600 Mäntsälä