LAKSHMI - Enemmän kuin kasvohoito!

Lakshmin KAUNEUSFILOSOFIA

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa Vata, Pitta ja Kapha tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä

Aromaterapiassa käytetään 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun. Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä. Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa.

Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo 20 vuoden kokemuksella.

12.4 alkaen pääset Ayurvedisen Lakshmi-sarjan Anti-Age-kasvohoitoon ja Netra-silmänympäryshoitoon


 

Lakshmi AntiAge, elvyttävä kasvohoito n. 70 min / 105€

Aikuisen ihon kasvohoito. Tämä hoito elvyttää, vahvistaa ja suojaa ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan. Rentoudu ja uudistu tehokkaiden luomuraaka-aineiden ja Ayurvedisen marmapistehieronnan avulla. Antiage-tuotteiden arvokkaat jalokiviuutteet vähentävät solujen luonnollista hapettumista ja vapaiden radikaalien muodostumista. Tämä hoito on unelma!

Alkupuhdistus, kuorinta AHA-hapolla, seerumi, kohottava marmapisteiden öljyhieronta, kiinteyttävä naamio, pää- tai jalkahieronta, hoitovoide.

Lakshmi Netra, silmänympäryshoito, kirkastaa, virkistää ja vähentää turvotusta
30 min / 42 €
Alkupuhdistus, hieronta, naamio, seerumi, marmapisteiden kristallihieronta, hoitovoide.
 
Netra, silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä
+ 15 min / 22 €

AYURVEDA hoidot -25% 31.5. saakka!

Ota yhteyttä!

Avoinna

Ma - La ajanvarauksella
Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Terveys- ja kauneushoitola Inner Health
Perkkiönpellontie 2 (Kuntokeidas)
04600 Mäntsälä