Uutuus Tulossa!

AYURVEDA

Ayurveda tulee 5000-vuoden takaa Intiasta. Se on maailman vanhin terveydenhoitojärjestelmä. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitinkielisestä sanasta; ayus joka tarkoittaa elämää ja veda joka tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda on elämän tiedettä. Ayurvedaa kutsutaan "lääketieteen äidiksi".

Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa. Filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, joka asettaa ihmisen keskipisteeseen. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta.

Nykyelämän vaatimukset ja paineet ovat kovat. Kiinnostus rauhaan, rentoutumiseen ja luonnollisiin ja puhtaisiin tuotteisiin kasvaa koko ajan. Ayurveda näkeekin ihmisen kokonaisuutena, ei ainoastaan fyysisenä kehona, vaan myös tunneolentona ja henkisenä olentona. Harmoninen tasapaino kaikilla elämän osa-aluilla luo terveyteyttä, kehon voimaa ja mielen puhtautta. Tavoitteena on pitkä ja terve elämä. Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha

12.4 alkaen pääset Ayurvedisen Lakshmi-sarjan Anti-Age-kasvohoitoon ja Netra-silmänympäryshoitoon

23.4 alkaen pääset Ayurvediseen pää- ja kasvohoitoon, jotka toteutetaan Frantsilan tuotteilla. 

Kaikki AYURVEDA hoidot  -25%  31.5 saakka!
 

Lämpimästi Tervetuloa!

ota yhteyttä!

Hinnasto

Avoinna

Ma - La ajanvarauksella
Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Terveys- ja kauneushoitola Inner Health
Perkkiönpellontie 2 (Kuntokeidas)
04600 Mäntsälä