Xtreme Lashes -ripsienpidennys

Miksi Xtreme Lashes®?

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki - se aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä. Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen.

XTREME LASHES -RIPSIENPIDENNYSXtreme Lashesin koulutusohjelma on markkinoiden yksityiskohtaisin ja ottaa turvallisuusseikat huomioon tarkemmin kuin mikään muu merkki. Se on markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmetodi. Ensiluokkaiset, turvalliset ja orgaanisia ainesosia sisältävät hoitotuotteet.

Xtreme Lashes® ripsien pidennys

Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan. Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta), ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

Faux Mink X-Wrap®

Xtreme Lashes on kehittänyt täysin uudenlaiset ripsikuidut, jotka takaavat ripsienpidennyksille entistäkin paremman pysyvyyden, keveyden ja turvallisuuden! Nämä X-kirjaimen malliset Faux Mink X-Wrap®-kuidut kietoutuvat luonnonripsen ympärille saaden laajemman tartuntapinnan ja paremman pysyvyyden - ollessaan 53% kevyempiä kuin perinteiset kuidut! X-Wrap  -ripsienpidennyksillä saat tuplasti enemmän näyttävyyttä, runsautta ja kestävyyttä! Saat pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia - joka päivä, aamusta iltaan.

Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen
Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta.

Xtreme Lashes® -ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes® -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.

Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme-ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.

Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää

Beauty Stationista nyt Xtreme Lashes ripsipidennykset!

Meillä on arvostettu Xtreme Lashes- sertifikaatin. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki.

Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee tämän laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti. Kaikki Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat ovat kauneuden- tai terveydenhoitoalan ammattilaisia.

Sinun hyvinvointiasi ajatellen.

Xtreme Lashesin saamat palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)
Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine
Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Hinnasto

Ensimmäinen täysi setti 135€
Faux Mink X-Wrap®  Tarjous 98€

Huollot:

  30min      50€
  45min      60€
  60min     70€
  75min     80€
  90min     90€

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!

Avoinna

Ma - Pe 10.00 - 18.00
Lauantaisin sopimuksen mukaan.

KESÄAIKANA SULJEMME PERJANTAISIN JO KLO 17:00.

Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Kauneushoitola Beauty Station
Keskuskatu 9
04600 Mäntsälä

 XTREME LASHES
 XTREME LASHES