Ammattitaitoiset meikkauspalvelut

AMMATTITAITOISET MEIKKAUSPALVELUTHaluatko upean ja kestävän meikin ainutlaatuiseen hääpäivääsi? Tarvitsetko meikkausvinkkejä?

Kauneushoitola Beauty Station tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset meikkauspalvelut. Meikillä voi helposti korostaa asiakkaan omia luonnollisia kasvojen piirteitä.

Annamme myös neuvoja millaiset tuotteet sopivat juuri sinun ihotyypillesi. Annamme myös vinkkejä millaiset värit sopivat sinulle ja millainen meikki sopii kasvojesi muotoihin.

Käytämme vain laadukkaita Jane Iredale -mineraalimeikkejä, joita on myös myytävänä liikkeessämme. Loihdimme upeat ja kestävät meikin ja sinä voit keskittyä juhlasta nauttimiseen.

Kaikki meikit tehdään laadukkailla Jane Iredalin mineraalimeikeillä

Jokainen Jane Iredale-tuote on valmistettu parhaista farmakologisen tason mineraaleista sekä muista aidoista, luonnosta saatavista ainesosista testaamatta tuotteitta eläinkokeilla. Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyä, talkkia eikä syntettisiä väri-tai säilöntäaineita kuten FC&C -väriaineita tai parabeeneja. Tuotteet löytyvät Helsingin Allergia ja Astmayhdistyksen allergiaportaalista.
www.estelina.com

Hinnat

Päivämeikki 50€
Ilta/juhlameikki 65€
Häämeikki sis. koemeikin 98€

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Avoinna

Ma - Pe 10.00 - 18.00
Lauantaisin sopimuksen mukaan.

KESÄAIKANA SULJEMME PERJANTAISIN JO KLO 17:00.

Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Kauneushoitola Beauty Station
Keskuskatu 9
04600 Mäntsälä

 JANE IREDALE