Korkealuokkainen kasvohoito kaikille ihotyypeille

PHYTOMER-kasvohoito palauttaa ihon tasapainon

PHYTOMER ammentaa arvokkaimmat raaka-aineensa merestä. PHYTOMERin käyttämä OLIGOMER® on merivesitiiviste, jonka luonnollista suolapitoisuutta on vähennetty. Se on Phytomerin rekisteröimä tavaramerkki ja maailmanlaajuinen ainutlaatuisuus jo 40 vuoden ajan. OLIGOMER® sisältää kaikki meriveden mineralisoivat ominaisuudet ja erityisesti 104 elimistön tasapainolle ja elinvoimalle välttämätöntä hivenainetta.

OLIGOMER®, jota on lähes kaikissa kasvoille ja vartalolle tarkoitetuissa PHYTOMER-tuotteissa antaa iholle mineraalitasapainon, joka vahvistaa ja tuo sille uutta energiaa.
PHYTOMER havainnoi merellistä maailmaa, inspiraationsa lähdettä. PHYTOMERIN tiedemiehet tutkivat levien ja merellisten kasvien monimutkaisia suojautumisjärjestelmiä, jotka mahdollistavat niiden hengissä säilymisen ankarissa olosuhteissa, kuten merenkäynti, UV-säteily, saasteet jne. Näiden avulla tutkijat kehittävät tehokkaimmat aktiiviaineet, jotka tuottavat uudelleen iholla tämän luonnollisen suojautumisprosessin.

PHYTOMERIN viljelyohjelma

Viljelyohjelma kattaa yli 70 hehtaarin alueen rannikkovyöhykkeellä. Viljelyohjelmaan kuuluu erityisesti katoamassa olevia lajeja, jotka voidaan myöhemmin istuttaa niiden luonnolliseen kasvuympäristöön. Viljelyjärjestelmä ”suodattavat puutarhat” ovat toinen merkittävä esimerkki PHYTOMERIN sitoutumisesta kestävään kehitykseen. Neuvokas, 100-prosenttisesti luonnollinen ja ekologinen järjestelmä mahdollistaa tuotteiden valmistumisessa syntyvän jäteveden puhdistamisen kasvien avulla ilman liuottimia ja kemikaaleja.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!

Avoinna

Ma - Pe 10.00 - 18.00
Lauantaisin sopimuksen mukaan.

KESÄAIKANA SULJEMME PERJANTAISIN JO KLO 17:00.

Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Kauneushoitola Beauty Station
Keskuskatu 9
04600 Mäntsälä