Karvanpoistot eri menetelmin

Kauneushoitola Beauty Stationin palveluvalikoimaan kuuluu myös karvanpoistot, jotka tehdään joko lämminvahalla tai sokerilla. Karvanpoisto on yleensä suhteellisen kivuton.

Karvanpoisto lämminvahalla

24 tuntia karvojen poiston jälkeen suosittelemme, ettet käyttäisi seuraavia tuotteita äskettäin vahatulle iholle: talkki, deodorantti, antiperspirantti, parfyymi, itsestään ruskettavat aineet tai meikki. Ei kuumia kylpyjä, solariumia, saunomista tai muitakaan kuumia käsittelyjä. Tiukkoja vaatteita esim. trikoita ei suositella käytettäväksi. Ei aurinkoon ilman suojakerrointa. Suosittelemme kosteusvoiteen käyttöä päivittäin.

KarvanpoistoHinnat

Sääret 28€
Sääret ja reidet 49€
Bikinirajat 23-30€
Kainalot 20€
Käsivarret 25€
Ylähuuli 10€
Kasvot 20€

Body Sugaring -vartalosokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla poistetaan häiritsevät ihokarvat hellävaraisesti ja miellyttävästi, mutta tehokkaasti! Samalla saadaan poistettua kuollutta ihosolukkoa, joten sokeroinnin jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä.

Sokerointi sopii myös lyhyen karvan poistoon. Hellävaraisuutensa vuoksi iho ei myöskään hoidon jälkeen punoita, ja sopii herkimmillekin iho-alueille. Sokeri ei ole kuumaa, eikä aiheuta rasitusta iholle, joten se sopii mainiosti myös couperosalle, ja suonikohjuille.

100%:sesti luonnon raaka-aineista valmistettu tuote!

KARVANPOISTO - VartalosokerointiHinnat

Sääret 39€
Reidet 45€
Bikinit 35€
Brasilialainen 65-100€
Kainalot 27€
Käsivarret 29€
Selkä, yläselkä 29€
Koko selkä 45€
Ylähuuli 15€
Ylähuuli+leuka 20€
Koko kasvot 25€

Brasilialainen vahaus

KARVANPOISTO - Brasialainen vahausIntiimialueen karvanpoisto 65-100€

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!

Avoinna

Ma - La ajanvarauksella
Myös ilta-aikoja 18.00 - 20.00 sopimuksen mukaan.

Huom. Peruuttamattomasta tai samana päivänä peruutetusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä vähintään 24 h ennen varattua aikaa.

Kauneushoitola Beauty Station
Perkkiönpellontie 2 (Kuntokeidas)
04600 Mäntsälä